Два ясени

Ось два ясени край воріт
Шумлять в вишині своїм віттям.
Два ясени край воріт
Стояли тут ціле століття.
Ті два ясени край воріт
І мама старенька в господі.
Матусенько, ненько, привіт!
Так кажуть, як завше, в народі.

Спасибі, матусю, Тобі,
Що Ти нас такими зростила.
Дякую, рідна, за все
Чого за життя нас навчила.
Низький Тобі, мамцю, уклін.
Для нас Ти назавжди - святиня.
І нас двох соколів-синів
З–під крил своїх в світ Ти пустила.

Сини, немов два ясени,
Що в нас край воріт так шуміли.
Дякую, ненько, за все,
Ми любим Тебе і любили.
Прости, як щось було не так,
Як смутку і болю завдали.
Живеш ти у наших серцях,
В любові Твоїй ми зростали.


              17.06.2012


Рецензии