Акростих

Сніг випав білий і пухнастий,
На землю, на будинки - скрізь.
І навкруги усе прекрасне -
Глянь тільки! Тільки подивись!
Ось зараз хлопчики й дівчата
Візьмуть - хто лижі, хто санчата,
А хто й на ковзанах спішить...

Біжать на ковзанку малята,
А під ногами сніг скрипить.
Білі сніжинки сиплять рясно -
Ажурні вікна стали вмить!
9.12.2010


Рецензии