Поздравление от души на украинском

   Сьогодні золотий промінчик сонця
   До іменинниці постукав у віконце
   І посміхаючись промовив:
   -Добрий ранок!
   Тобі святковий я приніс світанок.
   Ти не забула?Що цієї днини
   До Тебе прийде вся рідня на іменини.
   Із ювілеєм прийдуть привітати,
   Здоров'я,щастя,радості бажати.
   Щоб Ти ще прожила багато років,
   Щоб не було в житті ніякої мороки.
   Щоб ти не знала ні біди,ні горя
   І щоб печалі небуло ніколи.
   Лиш тільки злагода у домі панувала
   І доброта тебе не обминала.
   І щоб онуки веселили хату
   І піснею була вона багата.
   І щоб ні хмари і ніяка злива
   Не зіпсували настрою.
   Тож БУДЬ ЩАСЛИВА!


Рецензии