Причина, щоб далi жити

У хвилях бурхливих зимового неба
Відчула потребу творити.
В широких просторах малої планети
Стараюсь себе помістити.

В байдужих очах небайдужих людей
Шукаю себе розуміння.
В глибокому морі дрібний камінець
Ховається в купі каміння.

У лісі густезному стежка вузька
Одна веде лиш на вихід.
В пустелі піщаній травинка зросла -
Причина, щоб далі жити...

з 17 на 18. 12. 2011


Рецензии
Гарний висновок!

Елена Славинская   03.01.2012 19:56     Заявить о нарушении
дякую!!))) вийшов трохи "східний" віршик)))

Юля Блюсович   03.01.2012 20:33   Заявить о нарушении