Осирот ло гримнув гр м...

Осиротіло гримнув грім,
Прорізав неба сіре тіло,
Той звук - один, той грім - один,
Одне і серце здичавіле.

Його удари незчисленні,
Стабільні аж до нецікавості...
Нехай би гримнуло хоч раз!
Грім не живе до старості...


Рецензии