***

уста холодні чекають поцілунків життєдайних,

хочу рук моїх твоїм рукам вже не зігріти

 в куточках тіні тихо плачуть – наші діти

і мріють імена отримати, бодай, звичайні…

 

накрию скатертину білую мого терпіння,

а ти кавово-чорного мовчання приготуєш

дві філіжанки кинуті….і  чорна кров мене гартує…

я не чекала до…, та й нині не чекаю на спасіння.

 

струмки гарячі, чорні, ніби ночі сльози

течуть в долоні,  шукаючи собі притулку

напевне, пишуть тобі доповідь-цидулку,

по скатертині білій, впиваючись в зап’ястя як занози

 

уста холодні іще чекають поцілунків життєдайних,

хочу рук моїх твоїм рукам холодним не зігріти.

І правда це, і ніде правди діти,

Як ніде діти слів оцих печальних

 

13.11.11

 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.