Вставай укр

Приспів:
Вставай! Вже сонце встало!
Вставай! Вже треба йти!
Вставай, щоб жити вдало!
Сонце на небі - нам треба йти!

І на небі вітер стих,
А повітря пахне хмільно.
Колись був одним із них
Тепер жити буду вільно.
І не знав я, що є страх,
За свободу бився сильно.
Був слабким, тепер не так!
І весь світ я бачу пильно!!!

Приспів:
Вставай! Вже сонце встало!
Вставай! Вже треба йти!
Вставай, щоб жити вдало!
Сонце на небі - нам треба йти!

Вже земля вся вкрилась снігом,
А в душі цвіте весна.
Я зламав страхів всіх кригу.
Більше льоду вже нема!
І закінчились морози,
На душі вже тепло так.
Я повірив в волі силу,
І свобода вже МОЯ!!!

Приспів:
Вставай! Вже сонце встало!
Вставай! Вже треба йти!
Вставай, щоб жити вдало!
Сонце на небі - нам треба йти!


Рецензии