вiдповiдь Олюшцi

Від дня буденного втомившись і потонувши в хвилях теплих ковдри,
Цілуючи на білій філіжанці гарячі краплі кави
Ковтаючи, надій чужих, любові і погорди*
Тону у жовтих сторінках, як в весняних заплавах.

Дві постаті, дві  «тричі продані» коханими й коханцями жінки –
Софія й Польща  –  закарбовані у пам’ять й підсвідомість.
Обидві неприборкані ніким...
Можливо, напишу про них яскраву історичну повість.

ПОГОРДА* - Почуття зверхності, зневаги, презирства до кого-, чого-небудь. 2. Гордовито-зневажливе, презирливе ставлення, відсутність поваги у ставленні до кого-небудь.  Бути в погорді – бути зневаженим.


Рецензии