Свобода

Танцює все навколо - я,
Каміння, вітер і вода!
Радіє сонце і земля,
А все тому, що вільна я!

І вільна, і щаслива знову.
Та й не засмутить навіть дощ.
Я усміхнусь, бо щастю мому
Вже перешкоди не знайдеш!

Свобода! Так, я вільна знов.
І серце лагідно-ласкаве
Тепер готове до пригод
Таких нових, живих, яскравих!

Попереду ще стільки всього!
Я широко відкрию очі,
Бо все прийняти я готова,
Готова я не спати ночі.

Я буду думати про плани
Як пташка з клітки золотої
На волю все-таки попала
Тут заспіваю пісню свою.

Показувати буду барви,
Що бачили лише окремі,
Я подарую сміх задарма
І зникнуть зразу всі проблеми!

Свобода! Так! Знов вільне серце!
Усмішка сяє на устах!
Попробуйте за мною встежте
Я зараз тут, а там - хто зна:)


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.