Vivere est militare укр

Життя - це боротьба
Це бій! Це жага до змагання!
Життя - війна
Й важкий процес перемагання!

Боротися за щастя - ось життя!
А не сидіти склавши руки
Бо інколи немає вороття
І наступає час розлуки.

Життя - маневри хитрі!
Стратегії придумуєм самі.
В бою перемагають найсильніші!
Лиш так стається у житті!

А поле битви - наш буденний світ,
Ховає він таємні міни.
І, тут, в найкращий же момент
Все вибухне - залишить голі стіни.

Життя - війна
Перемагає тільки найспритніший
У слова роль тут ключова
Воно - це зброя найсильніша!

Хоч слово інколи заводить в глухий кут,
Що важко вибратись із лабіринтів.
Та гірше - замість слова- глухий гул,
Що зависає у повітрі тиші.

В житті боротись треба до кінця
І зволіканням місця не повинно бути
А чемпіоном стати - вміння мудреця
Лиш істинний боєць пізнає таємницю мудру

Вся суть в душі! На глибині!
Всередині себе шукай патрони
Прокласти шлях поможуть хай тобі
Не забувай сухим тримати порох

Життя - тріумфів повна чаша!
Не мало там і промахів. Та все ж
Ти пам"ятай про головне - це твоє щастя
За здійсненням його ти встеж.

Війна чи бій, чи боротьба...
Тут суть одна й та сама
Бійця всередині душа
Життя - мета до здійснення бажання!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.