Колючим дротом обпечуть

Колючим дротом обпечуть
троянди - губи твого тіла.
Ти так невпевнено хотіла
дивитись в теплу каламуть

і вірить снам, що відпустила
туди, де всі у ніч втечуть…
Лиш вітер спалює мастила
і листя здмухує свічу.


Рецензии