***

я не сплю цілу ніч я переживаю еротику
переспань на твоїй уманській наших всіх
і коли впевнено доторкався до твого ротика
ти була наче злякана в очікуванні на сік

який я босо принесу тобі з холодильника
з наліпками котенят і берлінськими фресками
ну не можу я ерегувати на твого будильника
коли ти захоплено зачиталася есемесками

я і розлючена ти у цьому тяжкому трикутнику
в телефоні шукаємо смачні оголошення
з ким дивитимешся кіно в понеділок в супутнику
якщо досекундно я знаю хвилину спустошення


зіна вірить у впевнений спокій надії іванівни
в супокій мишенят ніколи нею не зловлених
посилаєш у безвість мене коли я ранений
коли я стомлений вкрай і вже майже зловлений

люблю шалений степ о мій великий степе
я п’ю твою свободу до хмільних нестям
я точно застрахований лиш від утрати тебе
коли прийде закінчення логічним відчуттям

і нікому не треба вже моя витонченість ідей
мрію щастя знайти і хоч ледь відіспатися
отак по-селюцькому пригорнувши тебе до грудей
я не хочу більше нікому дістатися


Рецензии