Як вересень у жовтень переходить

Як вересень у жовтень переходить,
водій маршрутки відсипає здачу.
Бомжі крикливі в темних переходах
розрізують уявлення про вдачу.

Як небо деформується в світила,
як місяця спливе холодний катет
Не можу не напитись Твого тіла,
так само й Ти не можеш не зникати.

Бери до своїх рук тінь херувима:
шукай на ній підкасти едерлезі
і впевнена всесильна і незрима
заходь у ніч моїх німих поезій.


Рецензии