Вiтаю донька

Махтуби
Ти народжена стати щасливою,
І кохати- Життя ,і в житті,
В Дар отримала-бути вродливою,
В собі Бога знайдеш, не в Христі.

А в натхненні творіння чудові,
Від твоїх особистих старань,
На малюнках сюжети казкові,
Не чекай від себе покарань.

Будь натхненна - себе пізнавая,
Став мету і до неї іди,
Не шукай в собі щось нарікая,
І щасливою будь ти завжди .