Не загадане Йому бажання. 1

Владимир Шеврон
Знову наодинці.
Наедине.
- Кажется, у нас с тобою лишнее
Напряжение колышется

с глаз твоих тушь сыпется

Я постою осторонь
Ви собі любіться, живіть;
він же так хотів на тобі жениться
що життєва нива аж сильно тобі показалась гладка

- Такое, в жизни, разок себе можно позволить!

Іскрами спогади витають, між снами й прикрощами,
Від пасмурнятини тебе й досі трясе й сон клоне
мої не породжені мрії так собі й живуть:
в муляці борсаються, грязюку міряють.

Author thanks: same Butterfly, HIM, my poet concept «Monument», song by Aria «Gryaz»,

2024-05-20