Родной язык

Елена Соболева 6
 (на белорусском языке)

  Давайце размаўляць на роднай мове.
  Яна гучыць, як пералiвы ручая.
  Яна - душы маёй размова.
  Яна - зямлi маёй душа.

 (На фотографии город моего детства)