Санчо Панчо и дама в веснушках

Силвер Анхелл
не рискую
..........своими
................ветряными
............................мельницами
скоро
.......караваны
...................слов
..........................поправятся
выйдут
...............на международную
................................воздушную
.........авиалинию
дымные
........колёсики
...................из пеньковой
.................................трубки
.......................паровозов
.............теплоходов
........фабрик
самоходов
кузнечик
..........запрыгает
.....................от радости
проснётся
......................золотая
......................................осень
нельзя
......на пустом
..................месте
.......................плакать
.................................печалиться
.............................шипеть
..............и отчаиваться
может случайно
................кто-то
.......................умереть
................................от ядовитого
...........................укуса
...............из неопытных
..........грибников
что шляются
............поутру
..................в резиновых
..............................сапогах
......................на босу
.............ногу
вместо меня
...............будет
.....................слёзы
............................лить
эта почтенная
..............рыжеволосая
...............................дама
пока же
.........сыграю
.................вам
.....................на
.......................пикколо -
................................скрипке
........................................своей
и уверен
.........оно вам
..................немножко
............................понравится
------------------------------------
$ilver AnXell " Мотылёк в стальных доспехах " 2021 р м. Львів
(вільна імпровізація автора 20.09.2021 р )