Грибы

Владимир Марьяненко
В стипных станыцах на Кубани
Грыбив нэ зналы почти вси.
Оны ны дэ нэ вырасталы,
Хиба шо в лисополоси.

На йих нэ стояло дывытся
Колы нэ знаеш йих сортив
Як шо нэ хочеш отравыться
Чи замывать затим штанив.

Но всэ проходэ шо и грустно
Тыпер и мы грыбы емо
И даже каже хто шо вкусно,
А хто то каже шо дерьмо.