захлебнёшься доброжелателями

Силвер Анхелл
заливать
образовавшиеся
..................пустоты
.............................души
...............горячительными
.....напитками
нет
......ни малейшего
........................желания
водку и так
.............изготавливают
..............................из любого
.........................................дерьма
................в буквальном
смысле
а его -
...............предостаточно
стоит выйти
...........................в публичные
...........................................личности
что-то
..............прокомментировать
....................................возразить
озвучить
...................собственное
..................................мнение -
захлебнёшься
.................доброжелателями
------------------------------------------
$ilver AnXell " Мотылёк в стальных доспехах " 2021 р. м .Львів
вільна імпровізація автора 02.10 . 2021 р