Вiд тонкощiв свободи, без них

Владимир Шеврон
Від тонкощів свободи тане моє буття
слабіє мій вітер в відведеній бухті затишшя
й мої ко;лоси виводяться з пшениці в пшоно
і прути березові – в сорго.

Де безліч запахів весни, обставин, крізь біду,
де дотиків приємностей аж до вершин Тітікака,
десь миті життєвостей малою чашою заливають Гімалаї:
то Там, а тут і зараз – Нінья* й Фронти* чередуються каскадами

2024-05-15

*Ла-Нінья й Ель-Ніньйо – почергова глобальна зміна течій в світовому океані, кожні 2 роки
*Атмосферні Фронти – Циклони й Антициклони, які з іншими додатковими чинниками утворюють погодні  умови та обставини їх виникнення

на фото 2014-06-26 - приближение циклона с Юг.