Я в тобi тону

Олег Скороход
Віддзеркалюють очі,
Весь твій внутрішній світ.
Я тону в них щоночі.
Зорі сходять з орбіт.
    Я в тобі тону.
    Я в тобі тону.
Поглинає незримо.
Нас нічний океан.
Циганьске сонце стелило.
Нам під ноги туман.
     Я в тобі тону.
     Я в тобі тону.
Твій волого-постільний погляд.
Вщент руйнує особисті табу.
І він змінює власний світогляд.
В твої коси вплітаю траву.
Твоя цнота така безсоромна.
Я пірнаю у праведний гріх.
Усвідомлено непритомна.
Ти Венера священних втіх.
      Я в тобі тону.
      Я в тобі тону.
      Я в тобі тону.
Вже потроху світає.
Млість ще сковує нас.
Ніч безслідно спливає.
Пролетів хутко час.
Але вкотре напевно.
Ми зустрінимось знов.
Пристрастно і натхненно.
Ми пірнем у Любов.
      Я в тобі тону.
      Я в тобі тону.
      Я в тобі тону.
      Я в тобі тону.

https://onerpm.link/259859565649