fur

Дженни Стюарт
being fake
all day
it's like
wearing a
fur coat
when
it's
hot
.

like a lost dog
wandering
for days
alone
do i
wonder
is
it
is
it
really
that smell
that
led
me
back .
disbelieving
till
lunch
time .
sniffing .
it's You .