Тайна Рукописи Войнича раскрыта

Макс Опфер
 
Тайна Рукописи Войнича раскрыта


Рукопись Войнича - чисто коммерческий тиражированный проект. Часть тиража рукописи хранится в закрытых церковных архивах. Всего сохранилось порядка пяти экземпляров. Рукопись создавалась в Германии, Чехии, Австрии и Италии. Авторы известны. Жертвы тоже.

The Voynich Manuscript is a purely commercial replicated project. Part of the circulation of the manuscript is stored in closed church archives. In total, about five copies have survived. The manuscript was created in Germany, the Czech Republic, Austria and Italy. The authors are known. The victims too.


#voynich #voynichmanuscript #voynichese
The Voynich Manuscript - Business Projekt
https://amelkin.de/voynich.pdf
#michitonese #vms #amelkin #sensation #patent #confidential #secret #geheim #magic #knowhow #technology #xfile #evidence #x #code #closed