Утвара

Дима Кравченко
Гріх не увійшов.
У тварин.
Вони залишилися.
Святими.

Це знає.
Кожний священик.
Кожен богослов.
Їх просто.

Зробили смертними.
Тому що.
Просто будуть вбивати.
За те що вони живуть.