щось хворе

Светлана День
я намагаюся жити далі
далі
гортаю
нові сторінки
ти вже не знаєш
ти вже не знаєш
як тобі бути -
й викреслив всіх.

я не жалкую
просто шуткую:
щось було хворе між нами,
скажи?
ти мене знаєш
знову гортаєш
й робиш ті самі
прості помилки.

мабуть, між нами
хворая близькість
мучить і жити обом не дає
ти мене викреслив,
ти мене видалив
і вже ніколи не віднайдеш.

хай як там буде -
краще не стане
буде лиш гірше
то вже іди
я не жалкую
просто шуткую
щось було хворе між нами, скажи?