к портрету

Борис Фадеев
Полу-устало,
полу-светло,
много ли, мало
к тебе занесло...
солнечных взглядов,
вздохов любви,
скажешь-не надо,
всё же лови
дань восхищенья
ушедшей весны,
миг вдохновенья,
о тебе сны...