Алiшер Кийом. Рубоi 1125

Алишер Киямов
Рубої 1125

А ось походження опахала, а, Кийом,
Чи не від того, що кобила перед орачом хвостом махала, а, Кийом?
Хаййом, можливо, це так, якщо в орачі не бачила нахабника!
А бачила нахабника, з-під опахала, випікаючись, подавалася хала, а, Кийом?!