мов у трун1 заспок1йливий голос молитви

Силвер Анхелл
мов у труні
.................заспокійливий голос
........................................молитви
ще не час !
нікого не здивує
........................порожня
........................трамвайна
.......................................зупинка
колія повна
...................померлих
.................................пожовклого листя
як з часом
.................зіцвілий
...............................закоханий погляд
на чорно -
..................білому
..............................фото
------------------------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 р м. Львів