Ы! З

Сергей Зак
ХхаРО!_шый ЛО__!__ззуНГ..
Ы..-ПьрриМЕ__!!!__Р
ФьсЕм_ ВНУ__каМ__
ДЕ___!__-ДуШ__
КИн___нныХ
МЕ___!Р
*(?)*
-п..рРа..
ПРА__зььЗьнниК
Ы!___З..(?) -
РраБО___!!__тты
ПРО!_>>>
.....
ПььрриУ____М_
Мнна-жЖА!!___
Й__йющЩЕ___й
>>>
Да-БРО__(!)



Ф/п
Ал.ЛУ__


9-10/5
"..Ш_топ
ТУ__ццэм_
-НЕ__
п__ЫТЬ"