Повернуться всi

Сазонов В.П.
Повернуться всі: пощастить, то живі...
І мертві повернуться теж...
Укриється маками поле борні,
А щастя і горе без меж
Сплетуться мов квіти у пишний вінок,
Сплетуться мов небо й земля
Усьому на світі призначений строк..,
Душі лише строку нема.
І раю немає, і пекла нема -
То все лиш всередині нас...
Чийсь вибір - Свобода, а чий, то тюрма...
Буремний, кривавий наш час.
Повернуться всі - зі щитом, на щиті
І Вічність чекає на всіх
Дорога існує для того щоб йти.
Повернуться всі - до СВОЇХ.