Колискова

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Знаєш, за обрієм, там де торкаються зорі
Скель і води, є маленька капличка. Там тиша.
 
Хвилі навколо танок свій танцюють прозорий
Світу бурхливому спогадів геть не залишив

Бо мегаполісам знову цейтноти та гроші
Довго мовчати та слухати справжнє хто буде?

Спи, мій Єдиний. Нехай сни насняться хороші.
У колі знайомих нехай не знайдуться іуди
 
Довго собі міркувала тут як що до чого
Потім втомилась, дісталась до висновку
Встигла)

Колір у неба вночі і глибокий і чорний
Та на світанку  яскравіші сни і світила