Родная вёска

Де Юстас
На зямлі куточак ёсць -
Гэта мая вёска;
Тут заўсёды прыгажосць,
Тут шуміць бярозка.

Пабываўшы там хоць раз
І зірнуўшы ў неба,
Скажаш ты - Вось гэта класс!
Тут і жыць нам трэба!..

         мой детский стих, бел.мова.