Добро любовъю свiтиться

Галина Чехута
Добро любов’ю світиться

Добро не думає про золото,
Йому не треба і срібла,
Воно життя нам зичить довгого,
Любові, щирого тепла.

Добро не мріє про збагачення,
Що має – щедро роздає,
Від болю іншого розплачеться
І від тривоги не засне.’

Лиш про одне добро піклується,
Щоб обігріти цілий світ,
За долю кожного хвилюється,
Дарує творчості політ.

З добром ніколи ніколи не заблудишся,
З ним легко будь-куди іти.
Добро завжди любов’ю світиться
І не тьмяніє від пітьми.