Мелодiя блаженноi душi

Галина Чехута
Мелодія блаженної душі

Весна – це диво! Це – життя початок!
Це – воскресіння віри у добро!
Це – віра в обнадійливий світанок,
Це – радості і ніжності ковток!

Весна – це квіти, дивні аромати,
Це – пломениста пісня солов’я.
Палке жадання пристрасно кохати
І воля всемогутнього Творця!

Весна – це вдячність долі за можливість
Дивитися на сонце і зірки,
За щирість почуттів, за терпеливість
І навіть за виснажливі вітри.

Весна – це щастя в білім світі жити,
Мелодія блаженної душі!
Це – радість відчувати серця ритми:
Хвилюючі, чуттєві і лункі!..