Крихке життя

Горбатюк Надежда
Ти не спіши до вихідних,
Живи сьогодні, тут і зараз.
Життя тепер крихке, мов лід...
Цінуй цю мить, що Богом дАна.

Цінуй повітря, неба синь,
Цінуй сім'ю, свій край, роботу.
Цінуй, мій друже, що живий
І не забудь, подякуй Богу.

Бо стільки наших вже нема!
Вже не зустрінем, не обіймем...
А ми ще тут. То ж недарма
Хай буде кожен день прожитий.

Щодня молімося за мир
І за спасіння України!
Нам так потрібен Божий Син!
Ісус Христос нам так потрібний!

Бо чи живем, чи помремО,
Нам головне, щоб бути з Богом.
Лиш в Нього в небеса "квиток ",
Він Істина, Життя й Дорога!

Він може всім спасіння дати:
І для країни, і для тебе.
Не смій Його ігнорувати!
Він на хресті вмирав за мене

Й за тебе, друже, і за всіх,
Бо грішні всі такі, що страшно...
А Він з небес- до нас, таких...
Лише Любов на таке здатна!

Прийшов ділити з нами біль,
Прийшов понести нашу ношу,
Прокляття наші взяв і гріх,
Й з хрестом поніс все на Голгофу.

Й помер за нас, за гріх помер,
Щоб в Ньому ми не помирали.
Й на третій день Господь воскрес,
Щоб в Ньому всі ми воскресали!

Бог хоче вічність розділити
З тобою, друже, і зі мною.
Повір, ти можеш вічно жити,
Спіши з молитвою до Нього!

Повір мені, крихке життя...
Та думаю, ти й сам це бачиш.
Тому мерщій у Укриття -
Ісус Христос- Спасіння наше!