Подаруй перемогу для жIнки

Горбатюк Надежда
Подаруй перемогу для жінки.
Мій Господь, прошу я Тебе щиро!
Щоб в очах – діаманти-сльозинки,
Бо ж ми плачемо всі, як щасливі!

Подаруй перемогу для мами,
І для доньки даруй, для сестрички!
Щоб торкнулася кожна руками
Найдорожчого в світі обличчя,

Щоб в синочка обійми летіла,
Притулилася щоб до брата,
Від обіймів коханого мліла.
Чи ж я прошу у Тебе багато?!

Бо у жінки свято весняне,
А навколо тюльпанів море,
І троянди білі й багряні,
Й гіацинти стоять пурпурові.

Жінка теж як чудова квітка,
Є окраса життю складному,
Ніжна, лагідна і тендітна
Ніби із кришталю гірського.

Та в молитві за рідних – воїн,
Бо сім'я – то її багатство!
Вона знає, що лише в Бога
Є для рідних підтримка і захист.

Витирає солоні сльозинки...
Не залиш без уваги, Тато!
Подаруй перемогу для жінки,
Щоб сім'я кожна була рАзом!