Даруй нам плодородие земли, Всемилостивый Господи

Ольга Новосветловка
Пророче
Илия
И Пресвятая
Богородица
Со образами,
Плодородие
Земли
И урожай
Дарующими:

Спорительница
Хлебов,
Хлебная,
Живоносный
Источник,
Иверская,
Толгская,
Барская
Тучная
Гора,
Благодатная...

Покровители
Полей,
Садов
И виноградников,
Податели
Обилия
Плодов
Земли:

Константин
И Елена
Равноапостольные,
Харлампий
Магнезийский
И Власий
Севастийский,
Параскева
Пятница
И Тихон Амафунтский
Амвросий
Оптинский
И Серафим
Саровский,
Николай
Чудотворец
И Тримифунтский
Спиридон,

Молите
Господа
О плодородии
Земли
Да отведёт
Морозы
От нив,
Полей,
Садов

Благорастворение
Воздухов
И благовременные
Дожди,
И  добро-
Солнечные
Дни...
Даруй нам, Господи
Даруй же
Милости
Свои,

Всемилостивый
Господи,
Всесовершенный
Господи!
Благодарения
Прими.

А нас
Помилуй
И прости.

Прости
Нас неразумных
Господи.


               07.05.24
                Москва

.