Сез мина тимэгез. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Тагарга тоймэ юк,
Йозэргэ коймэ юк.
Урамда койма юк,
Язарга тема юк
Уйларын чабышса,
Беркайчан тыйма, юк!
Кияргэ пима юк,
Язарга тема юк.
«Коймагыз, темагыз,
Коймэгез, тоймэгез!» –
«Бернием юк, дуслар,
Сез мина тимэгез» (“...”Ленар Шэех)

Бернием юк, дуслар,
Сез мина тимэгез,
Тисэгез дэ мина,
Бик каты тоймэгез!
Тагарга тоймэм юк,
Кияргэ пимам юк,
Язарга темам юк,
Качарга коймам юк,
Качарлык коймэм юк,
Кыскасы, мина каюк...