Шушы инде минем яшэу дигэнем. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Шап-шоп алма коела
жилдэ.
Тайлар басып килэмени
жиргэ.
Кунелемдэ артта калган
кешнэу.
Нишлэтэсен, шушы инде
яшэу!. (“...” Ленар Шэех)

Артта калган инде минем
 алма тешлэгэн чаклар.
Артта калган, жикмэгэн тай
кебек кешнэгэн чаклар...
 Онытылды инде кайчан
ат камыты кигэнем.
Нишлтэсен, шушы инде
 минем яшэу дигэнем.