Витання з Великоднем

Матрёна Донченко -Дидок
З Великоднем  я вас вітаю всіх.
Здоров’я і мирного неба над вами бажаю.
Хай свята Паска пахне на весь дім.
І приносить здоров’я і щастя усім.

Щоб завжди над нами світило сонце
І заглядало до кожного у віконце.
Хай Божа ласка нас оберігає
І на добрі діла нас наставляє.

А ти наше  сонце ясне, ти з таке прекрасне,
Тож світи завжди і нас обігрівай ти.
Ми будем прославляти й радіти тобі,
Бо нема без тебе життя на Землі.

6.05.2024