Кунелем-борчак амбары. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Кунелемне ачкан идем берчак –
Амбармыни!.. Ботен жирдэ борчак!..
Гуя кунел – ашлык тулы корсак
            (“Ачык кунел” Ленар Шэех)

Кунелемне ачтым, кэеф
туры килгэч , кор чакка.
Э ул тулган борчак белэн,
хэтта тулган корсакка.

“Нишлэтергэ микэн?”- диеп,
торганым юк аптырап.
Унга- сулга, шигырь диеп,
 шыткан борчак аттырам.