Ишеттем кузлэрен колгэнен. Рифат Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
Ишетелеп куйды серле генэ
Кузлэреннен уйнап колгэне.

Кузлэренэ керсэм,чонгылларда
Берозлексез топкэ очармын
 (“Синен тавышынны ишетсэм дэ” Рифат Сэлах)

Гомеремдэ беренче кат булды моны кургэнем-
Анны жуйдым ишеттем дэ кузлэреннен колгэнен.

Кузне ачсам, икесе дэ шырык- шырык колэлэр,
Э узлэре, йотам диеп, мина таба килэлэр.