Татарчадан татарчага тэржемэ Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Депутат кыз шикелле син,
Житэкче “апа” сыман.
Тик костюм, чалбар артында
Гади кыз ята сыман…(“Костюм кияргэ мик;н”Ленар Шэех)

Костюм, чалбар кигэч кенэ
                Житэкче “апа” икэн!
Э чишенгэч, гап-гади  кыз
                янымда ята икэн...