Алайса, упкэлим. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
...Артык курыкма, иркэм-
“Пэп- пэп,пэп- пэп, пэп!” итэм.(“Упкэлимен...” Ленар Шэех)

Син курыкма, яме, иркэм-
Мин сине “пэп- пэп!” итэм,
“Пэп”лэрне мин шэп итэм.
Син дэ мине “пэп" итмэсэн,
Упкэлэп  кайтып китэм.