Саташканмын. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Ходаймы шулай кушкан?-
Син- мэче, э мин тычкан.  (“Ходаймы шулай кушкан?”)
Жан жылынны котеп яткан чакны
 кочагыма песи килеп ятты. (  “...” Ленар Шэех)

Буген тонлэ тэмам саташканмын,
Син- мэче дип, имеш, мин тычканмын...
Жан жылынны котеп ята торгач,
 Ялгыш, ана мэче, кочканмын.