Мин-такта... Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
...
Куп баш ваттым бу хакта,
Син имэн, э мин-такта...
 (“Имэнкискэ кызына Такталачык егетеннэн  ачык хат” Ленар Шэех).

Без имэн идек, шигъри урманда,
Ярды зур шагыйрь  бер пилорамда.

Юкарып калдым энэ шул чакта,
Юан имэннэн калдым  чак  такта.

Эмма калдырмый теге тынычта,
Балтасы юна миннэн йомычка.

Туздем тузуен инде кубенэ,
Нишлим , чыгарса пычкы чубенэ.