Ти зараз у церквi в пасхальную нiч

Вероника Удовиченко-Ивашина
Ти зараз у церкві в пасхальную ніч…
Від мене далеко та ближче до Бога…
В нас обстріл… благаю, за мене молись…
До ранку щоб просто скінчилась тривога…

Щоб я дочекалась тебе тут… жива…
Змогла обійняти руками, сльозою…
Шалена в нас Пасха, шалена весна…
Та віра в цей час то є сила і зброя…

Ти чуєш мене, помолись… я тремчу…
Від кінчиків пальців до самого серця…
Думками до тебе, коханий, лечу…
Бо так мій терпець ні за що не урветься…

Хай важко мені та й тобі трохи зле…
Але ж все скінчиться, це точно я знаю…
І вибухів черга, як відчай, мине…
І очі мої, як зірки, знов засяють…

Ти зараз у церкві в пасхальную ніч…
Від мене далеко та ближче до Бога…
В нас обстріл… благаю, за мене молись…
До ранку щоб просто скінчилась тривога…
(Ніка)
Травень 2024