Кот син мине. Рифат Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
.. Кот син мине, хислэренне уйга чорна да.
...Э мин эле дэ, тэрэзэдэн карап,
Сине уйлап ятам чормада...(“Сагынасын, белэм, сагынасын” Рифат Сэлах)

Кот син мине, тан атканчы!
“Тундым”,- диеп кайтып торма ла...
Э мин эле йоклап ятам,
тэмле тошлэр куреп чормада.