Уфадан кайтканда. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Карыйм- башкорт каеннары,
бер куз салсан- татар кебек.(“Уфага барганда” Ленар Шэех)

Эллэ нинди бу каеннар
                Уфа ягында,
Кэусэлэре бездэге кук,
                ап-ак агын да...
Без-Казаннан килгэн чакта 
                шаулап алалар,
Э Уфадан кайткан чакта
                “хау”лап калалар.