Барысын белэм, бер- ни белмим. Факил афинга пароди

Сэйлэн Татарская
Бер сере юк, барысын белэм,
Талларын, голен, кошын.
Кайчан назлы яз инэсен,
Кайчан килэсен кышнын. (“Жанга эндэшу” Факил Сафин)

Утеп барган бу конемне
Нилэр котэ, нилэр котэ?..(“Мэнгелек бер кон” Факил Сафин)

Бер сер дэ юк, барысын белэм...
Эулия мин, кимендэ....
Эмма, белмим ни буласын
утеп барган конемдэ.